MBSR Oslo / Psykolog Dyrdal

Et pusterom i hverdagen

Individual- og parterapi, utvikling og vekst

Medlem i Norsk Psykologforening


Terapi

Jeg har lang klinisk erfaring, og var med på å starte ABC-Psykologene. Jeg har også jobbet i Familievernet, med par, familier og utfordringer på tvers av generasjoner. 


Jeg benytter meg av ulike faglige tilnærminger og har fordypning i både kognitiv terapi og dynamisk tenkning. Jeg jobber ofte ut ifra et positiv psykologisk perspektiv, benytter meg av løsningsorienterte tilnærminger, familieterapi, narrativ terapi, eller mindfulness / oppmerksomhetstrening - alt avhengig av hva som passer den eller de jeg jobber sammen med og problemet vi har foran oss.


Jeg jobber med enkeltpersoner og par, familier og grupper, både i terapi og veiledning / coaching. Har du utfordringer knyttet til privatlivet ditt, arbeidslivet, egne tanker, selvfølelsen, relasjoner, eller redsel, angst, tristhet, depresjon - problemer du har båret alene som du nå ønsker å ta fatt på - ta kontakt så setter vi opp en uforpliktende inntakssamtale.


Priser pr. 01.12.20:

Individualterapi: Kr. 1.250,- per konsultasjon (50 minutter)

Par- / familieterapi: Kr. 1.950,- per konsultasjon (75 minutter)

 

Avtalte timer må avlyses minimum 24 timer før oppsatt tid for å unngå fakturering.

 

Ta kontakt på epost gunvor(at)mbsr-oslo.no eller telefon 90 17 53 56 (legg igjen beskjed eller send SMS så tar jeg kontakt). Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost eller sms.