top of page

Individual- og parterapi, utvikling og vekst

Terapi

Jeg har lang klinisk erfaring, og var med på å starte ABC-Psykologene. Jeg har også jobbet i Familievernet, med par, familier og utfordringer på tvers av generasjoner.

 

Jeg benytter meg av ulike faglige tilnærminger og har fordypning i både kognitiv terapi og dynamisk tenkning. Jeg jobber ofte ut ifra et positiv psykologisk perspektiv, benytter meg av løsningsorienterte tilnærminger, familieterapi, narrativ terapi, eller mindfulness / oppmerksomhetstrening - alt avhengig av hva som passer den eller de jeg jobber sammen med og problemet vi har foran oss.

 

Jeg jobber med enkeltpersoner og par, familier og grupper, både i terapi og veiledning / coaching. Har du utfordringer knyttet til privatlivet ditt, arbeidslivet, egne tanker, selvfølelsen, relasjoner, eller redsel, angst, tristhet, depresjon - problemer du har båret alene som du nå ønsker å ta fatt på - ta kontakt så setter vi opp en uforpliktende inntakssamtale.

 

Priser pr. 01.07.23:

Individualterapi: Kr. 1.450,- per konsultasjon (50 minutter)

Individualterapi 75 minutter: Kr. 1.800,-

Par- / familieterapi: Kr. 2.050,- per konsultasjon (75 minutter)

 

 

Avtalte timer må avlyses minimum 24 timer før oppsatt tid for å unngå fakturering.

 

 

Ta kontakt på epost gunvor(at)mbsr-oslo.no eller telefon 47 90 17 53 56 (legg igjen beskjed eller send SMS så tar jeg kontakt). Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost eller sms.

Be om mer informasjon

Navn*

E-postadresse*

Melding*

bottom of page